Over ons

Mijn naam is Karin de Jager en ik heb vele jaren ervaring als verpleegkundige in de wijk. In de praktijk merkte ik dat er vaak te weinig tijd over is voor persoonlijke aandacht. De zorgvrager wordt vaak gezien als een nummer die verzorgd moet worden. Dit wilde ik graag anders zien en daarom ben ik in 2010 als zzp-er ZorgThuis begonnen. ZorgThuis levert zorg aan huis met alle aandacht voor uw persoonlijke wensen. U houdt de regie in eigen handen.

Ik werk voornamelijk met ALS-patienten. Om goed op de hoogte te blijven van ALS volg ik bijscholingen bij het ALS centrum in Utrecht en bij het CTB. Verder doe ik vrijwilligerswerk bij de stichting ALS Nederland.

Samen met Sara Porte - van Belle ben ik onze krachten aan het bundelen voor kwaliteit in de zorg. We werken nu nog onder de naam ALSZorgZeeland maar deze verandert in ALSZorgThuis. Sara en ik doen de acquisitie. Voor de zorg hebben wij collega's die met ons samenwerken.

 

Verder ben ik aangesloten bij V&VN, KIWA-keurmerk, de Zorgprofessional en ZZP Nederland.

 

Mijn speerpunten zijn dan ook:

  • Een kleinschalige aanpak
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundige begeleiding
  • Betrokken
  • Flexibel

 

Registraties:

KVK 20171545

BIG 89064180730

AGB 91004474 / 41414616

 

Scholing:

Verpleegkundige A

Verzorgen treacheacanule, verwisselen treacheacanule, uitzuigen, gedelegeerd toetser (CTB Rotterdam)

College longkanker en pneumonie

Klinisch redeneren en Evidance-based werken

Stomazorg

Bijscholingen specifiek ALS via het ALS-centrum (UMC Utrecht)

Palliatieve zorg (Leerhuizen palliatieve zorg Rotterdam)

 

 

Wie ben ik? Dit ben ik:
Ik ben Sara Porte-van Belle en ben sinds 2003 werkzaam in de zorg. De opleiding MBO Verpleegkunde heb ik al werkend gedaan in het ziekenhuis. Zo kwam ik op de verschillende ziekenhuisafdelingen al snel in aanraking met verschillende patiëntencategorieën en verschillende werkgebieden.

In 2009 startte ik als wijkverpleegkundige en kon ik de opleiding HBO Verpleegkunde gaan volgen. Tijdens dit werk merkte ik dat de verhouding zoek raakte tussen de daadwerkelijke patiëntenzorg en het uitvoeren van administratieve taken. Om deze reden ben ik vanaf 2011 ook gedeeltelijk gaan werken als zelfstandig ondernemer in de zorg. Als zelfstandige kan ik zelf bepalen hoe ik die verdeling maak. De patiënt staat centraal in elke zorg waardoor de verhoudingen zorg en administratie ineens heel anders komen te liggen.

Uiteindelijk bleek ik toch ook nog niet helemaal uitgestudeerd. In 2012 ben ik daarom teruggegaan naar het ziekenhuis en gestart met de opleiding IC verpleegkundige. Dit heeft mij de mogelijkheid gegeven om ook in de thuissituatie net dat stukje meer te bieden.
Door deze verschillende opleidingen en werkervaring kan ik een patiënt begeleiden van A tot Z. Samen kunnen we uitzoeken wat voor mogelijkheden er zijn in de zorg, van het stellen van de indicatie en maken van een zorgplan, dingen waar de zorgverzekeraar hoge eisen aan stelt, tot het inzetten van specialistisch verpleegtechnische handelingen en alles wat daar tussen valt.

Momenteel werk ik voornamelijk met patiënten die zich bevinden in de laatste levensfase en met ALS patiënten. Regelmatig volg ik scholingen betreffende deze patiëntengroepen via het ALS-centrum te Utrecht en via het Centrum ThuisBeademing te Rotterdam. Ook volg ik scholingen om bevoegd en bekwaam te blijven in de (specialistisch) verpleegtechnische handelingen.

Ik begeleid u graag met het zoeken naar de verschillende mogelijkheden binnen uw wensen. Belangrijk in een zorg vind ik:

  • Het bieden van kwalitatief goede zorg.
  • De zorg van A tot Z onder 1 dak.
  • Begeleiding/overleg met (alle) verschillende disciplines.
  • Snelle inzet van verschillende middelen.

Heeft u vragen? Ik kom graag een keer bij u langs om de verschillende mogelijkheden met u door te nemen.

Sara Porte – van Belle
Bachelor of Nursing
06 24 27 77 02
swlvanbelle@gmail.com