Referenties

31.07.2016

Ha Karin, wij willen je ontzettend bedanken voor de geweldige organisatie van de zorg!! Zulke lieve dames en zo goed geregeld door Mariska. Dit heeft onze vakantie met P. mogelijk gemaakt.

P & S

 

07.04.2017

De steun die je voor ons hebt betekent gun ik andere ALS-patienten en hun familie ook.

S. den Boer

 

11.04.2017

Via facebook: Super mooi Karin! Je bent een top verpleegkundige met zoveel geduld, humor en zooo lief voor de naasten

S. V.

 

03.09.2016

Karin ik dank je nogmaals voor al je leifdevolle zorg.

 

Liefs, I.

Wat is het belang geweest van ons team in ALS -zorg om jou/jullie als specialistisch verpleegkundige(n) ALS in te schakelen?

Omdat ALS zorg complex is en ziekte grillig, soms ook ineens snel verloopt, liepen wij tegen aantal onmogelijkheden aan. De specifieke kennis rond ALS bij een thuiszorgorganisatie is meestal niet groot. Zo vaak krijgen wij geen AlS client in zorg. Ze kunnen dus meestal niet uit ervaring putten. Natuurlijk kunnen zij scholingen volgen,maar dan nog loop je tegen moeilijkheden aan. Allereerst is het van groot belang dat de client met ALS zich veilig voelt. Merkt dat er goede kennis is rond zijn/haar ziektebeeld. Maar vooral ook dat hij/zij merkt dat er ervaring is.

Die ervaring in zorg hadden jullie. Toen wij met jullie gingen samenwerken gaf dat de client en ook ons veel rust. Onnodig lange zoektochten naar van alles en nog wat waren over. Jullie wisten waar je wat moest halen. Jullie konden door jullie ervaring veel beter anticiperen op wat nodig was in de nabije toekomst. Daardoor konden er gerichte gesprekken met de client plaatsvinden over de zorg. Ook gaven jullie de nodige blokuren zorg, die wij met ons team niet konden geven. Hierdoor kon onze client in zorg blijven en was goede zorg veel meer gewaarborgd. Ik weet in ieder geval dat onze client het de meest goede zorgstap vond dat jullie ons team kwamen versterken. En wij kregen in korte tijd meer informatie van jullie die we anders veel moeizamer hadden gekregen.

Miranda van Buurtzorg Vlaardingen